TESTIMONIALE

Testimoniale 2012-2018

Hotelguru.ro

Participant in 2017


Finalizarea lucrarilor de restaurare a Cetatii Alba Carolina, simbolul orasului, trebuia sarbatorita, iar o competitie ca Alba Iulia City Race era cum nu se poate mai buna. Ideea s-a dovedit a fi ingenioasa, iar competitia si-a atins scopul: numarul participantilor la prima editie a fost peste asteptari.

Ana-Maria Matusoiu

Azets.ro


Acestea fiind spuse, sâmbătă, 23 septembrie, a fost o zi frumoasă. Copii veseli, oameni prietenoși care au oferit zâmbete și multe mâini de ajutor. Asta am găsit în Cetate!

cipris.ro

Participant in 2017


Am salutat cu bucurie revenirea evenimentului precum și organizarea exemplară cu care mă obișnuisem deja de la edițiile anterioare.

Ana Maria Branza

Ambasador 2014


Alba Iulia este acea particica a Romaniei pe care toata lumea trebuie sa o descopere.

Narcis Badea

Participant in 2015


La plecare am avut sentimentul acela pe care l-am avut la finalul liceului, ca se termină ceva frumos, ceva irepetabil.

Florin Chindea

Participant in 2015


La fel cum spunea si Razvan Vladescu in relatarea sa, de acum vom include si Alba Iulia, alaturi de Arad si Oradea, pe lista oraselor preferate, unde se simte pasiunea pusa de organizatori.

Marius Isfan

Participant in 2015


A fost un concurs frumos, intr-o locatie deosebita, intr-un oras si o cetate ce merita sa aibe un astfel de concurs. A fost foarte bine organizat, altfel spus este un concurs la fel de bine organizat de catre Asociatia Sport La Orice Varsta.

Gianina Tanase

Participant in 2014


Directorul competitiei a fost tot timpul in public si printre alergatori, iar oficialitatile nu au fost la costum, ba mai mult au alergat si dansii.

Dan Caba

Participant in 2014


Felicitari organizatorilor pentru un concurs de exceptie; felicitari Alba Iulia pentru centrul minunat si pentru mobilizare. Respect!

Ionela Muscalu

Participant in 2014


Traseul a fost provocator, vremea superba, cetatea Alba Iulia senzationala!

Iulia din Alba Iulia

Participant in 2014, 2015, 2017


Cel mai frumos este insa dimineata intrecerii. Cum crestea inima in noi cand, conducand spre Piata Cetatii, vedeam oraselul nostru plin de alergatori. Mecca sportului in acea zi era inima Cetatii Alba Carolina, si toti se indreptau intr-acolo.
Translate »