Alba Iulia City Race

Cursa populară

Cursa Populara, cu o distanță de 5 kilometri și o diferență de nivel de 45 de metri, este o oportunitate excelentă pentru alergători de a experimenta atmosfera vibrantă a Alba Iulia și de a participa la evenimentul Alba Iulia City Race.

Startul în Piața Cetatii: Cursa Populara debutează în inima Albei Iulia, în Piața Cetatii, oferind participanților un start plin de energie și entuziasm. Fundalul impresionant al Cetății Alba Carolina adaugă o notă distinctivă acestui început de cursă.

Traseu Urban și Peisaj Cultural: Alergând pe străzile orașului, participanții vor explora zonele urbane ale Albei Iulia, trecând prin cartierele pitorești și descoperind peisaje culturale. Traseul oferă o incursiune captivantă în patrimoniul și atmosfera efervescentă a orașului.

Coborâre prin Poarta a III-a: La aproximativ jumătatea cursei, alergătorii vor coborî prin Poarta a III-a a Cetatii Alba Carolina, aducând o notă spectaculoasă la cursa lor. Această trecere prin poartă adaugă un element istoric și autentic la experiența de alergare.

Parcurgerea Străzilor Pedeștriene: Cursa continuă prin centrul orașului, trecând prin zonele pietonale animate și prin piețele istorice. Alergătorii vor avea ocazia să se bucure de arhitectura și atmosfera vie a Albei Iulia în timp ce se îndreaptă către finalul traseului.

Finish în Piața Cetatii: Cu un finish triumfal în Piața Cetatii, participanții vor simți bucuria realizării unei curse pline de diversitate și autenticitate. Punctul final în această locație centrală își adaugă un farmec special întregului eveniment.

Cursa Populara din cadrul Alba Iulia City Race nu este doar despre alergare, ci și despre explorarea orașului și participarea la atmosfera plină de viață a acestui eveniment unic.

 

Alba Iulia City Race

Aleargă în cealaltă capitală!