Alba Iulia City Race

Cros Star Assembly

Crosul Star Assembly, cu o distanță de 11 kilometri și o diferență de nivel de peste 300 de metri, este o provocare intensă ce duce alergătorii printr-un peisaj variat și provocator în inima istorică a Albei Iulia, în cadrul evenimentului Alba Iulia City Race.

Startul în Piața Cetatii: Cu un start energic în Piața Cetatii, alergătorii își încep călătoria pe acest traseu captivant. Atmosfera plină de entuziasm și priveliștea impunătoare a Cetății Alba Carolina oferă un cadru unic pentru începutul acestei curse.

Parcurs Comun cu Semimaratonul: În primele faze ale cursei, traseul Cros Star Assembly împarte câțiva kilometri cu Semimaratonul, oferind oportunitatea participanților să se bucure de aceeași pistă de biciclete modernă și peisaje impresionante.

Ruta Off-road și Ascensiuni Provocatoare: La aproximativ 5 kilometri, traseul se abate într-o aventură off-road, aducând alergătorii în pădurea din jurul Alba Iuliei. Ascensiunile provocatoare și coborârile rapide adaugă o dimensiune suplimentară provocării și diversității.

Vedere Panoramică de la Varful Mamut: Atingând altitudinea de peste 300 de metri, participanții vor ajunge în zona Varfului Mamut. De aici, vor fi răsplătiți cu o vedere panoramică uimitoare asupra Munților Apuseni și a Văii Ampoiului, oferind o scurtă pauză pentru a aprecia frumusețea naturală.

Revenirea în Cetate: După coborârea din zonele mai înalte, traseul se întoarce în Cetatea Alba Carolina, oferind alergătorilor o incursiune prin străzile pietonale și zonele istorice. Parcurgând Poarta a III-a a Cetatii, participanții se pregătesc pentru finalul triumfal.

Finish în Piața Cetatii: Cu un finish în Piața Cetatii, alergătorii vor simți satisfacția realizării unei curse intense. Crosul Star Assembly nu este doar despre provocare fizică, ci și despre descoperirea peisajelor variate și istoriei încărcate ale Albei Iulia.

Crosul Star Assembly din cadrul Alba Iulia City Race promite o aventură captivantă, oferind alergătorilor ocazia de a explora atât frumusețea naturală cât și patrimoniul cultural al orașului.

Alba Iulia City Race

Aleargă în cealaltă capitală!