INSCRIE-TE!

Consiliul Județean Alba, Primăria Alba Iulia și Asociația nonprofit Sport La Orice Vârstă vă invită să participați pe data de 14.03.2015 la Alba Iulia City Race!

Inscrierile online pentru Alba Iulia City Race s-au incheiat!

Va mai puteti inscrie la fata locului, fara tricou in kitul de participare. Ne vedem in cealalta capitala!

CITESTE REGULAMENT

Pentru a te inscrie la eveniment, este obligatoriu sa cunosti regulamentul de concurs.

1. Citeste regulamentul

EFECTUEAZA PLATA

Alege modalitatea prin care doresti sa efectuezi plata contributiei de participare.

3. Modalitati de plata
  • Termenul limită de înscriere online la curse este 06.03.2015 ora 12:00, iar cel până la care banii trebuie confirmați de banca noastră este ora 17:00.
  • După aceste termene nu se mai fac înscrieri online, iar cei care nu au contribuția de participare validată de bancă vor fi scoși din tabelul de participanți, având posibilitatea de a se înscrie la fața locului, în limita locurilor disponibile.
  • ÎNAINTE de a va înscrie online la eveniment, vă rugăm să citiți cu multă atenție Regulamentul competiției, dar și celelalte secțiuni ale paginii oficiale albaiulia.cityrace.ro!
  • Asigurați-vă că ați citit și ați înteles informațiile tehnice care prezintă descrierea traseelor si alegeți-vă cu atenție traseul de parcurs care se potrivește cel mai bine pregătirii voastre sportive pentru ca la Alba Iulia City Race 2015 nu este permisă schimbarea ulterioara a traseului ales inițial. Vă stam la dispoziție oricând cu sfaturi privind alegerea traseului potrivit pe contact@cityrace.ro sau pe pagina noastră de Facebook: Alba Iulia City Race.
  • Prin ÎNSCRIEREA la această competiție concurenții acceptă automat Regulamentul Alba Iulia City Race 2015, orice solicitare care vine in contradicție sau contravine Regulamentului nu va fi luată în considerare.
  • Necitirea cu atentie a Regulamentului și a tuturor Secțiunilor de pe site-ul albaiulia.cityrace.ro nu poate fi interpretata ca fiind lipsa de informație, recomandări, reguli și conduite din partea organizatorilor Alba Iulia City Race 2015, iar participanții care se înscriu la eveniment fară să cunoască toate informatiile prezentate de noi pe site sunt direct responsabili pentru eventualele neplăceri cauzate de acest fapt, înainte, în timpul și după eveniment.