CROS STAR TRANSMISSION – 10K

Distanta: 10 km si 300 metri diferenta de nivel
Start: Ora 10:00 din Piata Cetatii Alba Carolina
Timp limită: 2 ore
Teren: 75% asfalt, 25% drumuri forestiere si poteci
Puncte de susținere: 1 punct de sustinere (hidratare, alimentare) pe traseu

Am realizat pentru dumneavoastra o harta interactiva, care sa va permita o cat mai buna intelegere si insusire a traseului de concurs:

  • Puteti exporta track-ul in ce format doriti, tot ce trebuie sa faceti este sa bifati tipul de fisier dorit si apoi sa dati click pe butonul ”Ok”.
  • Dand click pe iconita specifica Google Earth, puteti vizualiza traseul printr-un video care va va ajuta sa aveti o perspectiva mai buna asupra lui.
  • Puteti observa profilul traseului in partea stanga a hartii, iar plimband cursorul pe profil veti vedea altitudinea si distanta pe track-ul cursei.
  • Pentru a vizualiza traseul in Google Maps – click pe More si apoi click pe Google Maps.
  • Pentru borne kilometrice – bifati butonul ”kilometre”.
  • Aveti posibilitatea de a da ”zoom”, dar si de a schimba tipul afisarii hartii (layers). Pentru a schimba layerul, dati click pe iconita de Layer.
  • Pentru informatii complete legate de harta si profil dati click pe butonul ”Details”.
  • In coltul din dreapta-sus al paginii puteti observa un QR Code, pe care va invitam sa il scanati folosind aplicatia telefonului dumneavoastra pentru a avea harta si pe telefon.

 

Descriere traseu:

Startul cursei se va da din superba cetate Alba Carolina, inima orasului Alba Iulia, iar Piata Cetatii va fi gazda zonei de start si finish in ziua de 22 Septembrie 2018, incepand cu orele 10:00.

Startul si traseul comun cu cel de la Semimaraton pana aproape de kilometrul 5, loc in care Traseul de Semimaraton continua pe pista de biciclete in timp ce Traseul de Cros face stanga, la vale, pe o ”bretea” care face legatura intre pista de bicicleta si o zona de traseu prin care am mai trecut, intre kilometri 2 si 3. De acolo, traseul este in sensul opus primilor kilometri ai cursei, pana la revenirea in Cetate, unde intram pentru turul santurilor, urmand sa terminam alergarea trecand fulminant prin Poarta a III-a a Cetatii.

Translate »